Onze diensten


Onze diensten


Horizon Bouw

Bij het bouwen van een nieuwe woning of een verbouwing, komt er veel op u af. Het begint met het laten maken van een ontwerp en het uitzoeken van materialen. Op papier ziet het er geweldig uit, maar uw huis gaat pas leven als de bouw begint. Een flexibele aannemer, die met u meedenkt, neemt u veel zorgen uit handen.

Vakkundig

Kwaliteit, vakkundigheid en service zijn de sleutelwoorden die leiden tot een succesvolle uitvoering van uw bouwproject door ons personeel wat professioneel en klantgericht is

Betrokkenheid

Een tijdige planning en goede bouwvoorbereiding zorgen ervoor dat we als bouwteam het bouwproces kunnen versnellen. Bovendien worden de faalkosten zo geminimaliseerd.

Verantwoordelijkheid

Het team gaat te allen tijde met veel zorgzaamheid te werk. Hierbij wordt het uiteindelijke doel steeds in gedachten gehouden, zodat wij even tevreden zijn als de klant bij oplevering.


Financial Factoring

Kiest u voor Financial Factoring als factoringmaatschappij? Dan heeft u een stuk minder kopzorgen over uw liquiditeitspositie en debiteurenbeheer, waardoor u zich volledig kunt focussen op de groei van uw organisatie. Sterker nog, onder aan de streep houdt u zelfs geld over aan de samenwerking. Wat wilt u nog meer? Neem contact met ons op, wij staan voor u klaar. Binnen 24 uur na goedkeuring van de factuur betaalt Financial Factoring facturen uit, ongeacht de betalingstermijn van je debiteuren. Daarmee verbeter je direct de liquiditeit van je onderneming. Indien gewenst voeren wij het hele debiteurenbeheer voor de facturen die je bij ons ter factoring onderbrengt uit. Zo hoef je er zelf geen tijd en energie meer aan te besteden.

Goederen Discounter

Wanneer u zoekt op faillissement verkoop kantoormeubilair bent u daarvoor aan het juiste adres bij Goederen Discounter. Zo is het mogelijk dat uw bedrijf vanwege een faillissement moet sluiten. Doordat de verkoop van uw inboedel het nodige kan opbrengen is het aan te raden uw kantoormeubilair te verkopen. Doordat Goederen Discounter uw kantoormeubilair opkoopt bent u bij ons aan het juiste adres. Echter zullen wij wel gaan kijken naar de kwaliteit en potentie van de producten voordat deze worden ingekocht. Daarmee handhaven wij onze kwaliteitsnormen. Goederen Discounter is daarnaast ook geïnteresseerd in restpartijen, bouwproducten en bedrijfsactiva uit faillissementen. Wilt u meer informatie over de verkoop van uw bedrijfsactiva aan Goederen Discounter? Neem contact met ons op.